Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівцях презентували румунське обладнання для переробки овочів та фруктів – фото – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівцях презентували румунське обладнання для переробки овочів та фруктів – фото #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях презентували румунське обладнання для переробки овочів та фруктів фото

Фото molbuk.ua

Сьогодні, 21 червня, у Чернівецькій торгово-промисловій палаті відбулася презентація румунського обладнання для переробки овочів та фруктів.

Про це повідомляє кореспондентка molbuk.ua

Представили устаткування румунської компанії Loredo. Адже на Буковині велика кількість людей вирощують овочі та фрукти, які можна переробляти.

Багато людей, які хочуть відкрити власну справу, подаються на гранти або відкривають кредити. Тому ми захотіли підтримати місцевих виробників, щоби вони також мали можливість не лише побачити, а й втілити свої плани в реальність. Також багато буковинців можуть не лише продавати врожай, а й переробляти його та заробляти на цьому, – каже начальник зовнішньоекономічних зв’язків та просування експорту Чернівецької торгово-промислової палати Василь Заболотнюк.

На заході було майже сорок представників малих бізнесів. Частина із них зацікавлена в придбанні обладнання із виробництва соків, пива, джему, овочевих закусок та сушок.

Обладнання є для виготовлення малих, середніх та великих ліній продукції. Це від 200 до 1500 літрів на день.

На презентації була присутня представниця центру зайнятості, яка представила грантову програму для закупівлі обладнання для свого бізнесу.

Представник компанії Loredo Даніель Серденчук розповів, що часто через закінчення овочевого та фруктового сезону власники продають продукцію за низькою ціною, при цьому майже не заробляючи.

З Буковиною наша компанія працює з 2009 року, адже у вас є дуже багато садів. Ми зацікавлені в тому, щоби розвивати малі бізнеси тут. Бо в буковинців є продукція, однак немає техніки для переробки, – розповідає Даніель Серденчук.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 18:00

Коментарів 0 Переглядів 141

ДЖЕРЕЛО