Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівцях з’явиться новий парк казкових персонажів: що можна буде подивитися – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівцях з’явиться новий парк казкових персонажів: що можна буде подивитися #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях з'явиться новий парк казкових персонажів: що можна буде подивитися

У Чернівцях у центральному парку імені Шевченка працюватиме новий парк казкових персонажів.

Про це повідомила директорка директор у КП “Центр культури та дозвілля ім.Т.Шевченка” Марта Шумілова-Лисякова.

За словами посадовиці. з кінця липня на місці парку світлових ілюмінацій Lights&Dreams з’явиться тематичний парк казкових персонажів “Світ велетнів”.

Головними героями парку стануть добрі та злі велетні з легенди про Долину Туманів, що оживуть за допомогою аніматроніки. Понад 30 анімованих фігур велетнів до 5 метрів заввишки будуть взаємодіяти та розмовляти з гостями голосами відомих українців. Прототипами головних героїв стали Володимир Горянський, Павло Зібров, Ольга Сумська, Віталій Борисюк, Михайло Заливако, LAUD, Анатолій Анатоліч та інші.

30 червня закінчив свою роботу тематичний парк світлових ілюмінацій Lights&Dreams, що працював на території парку ім. Шевченка з 5 квітня. Протягом цього періоду парк відвідали десятки тисяч мешканців Чернівців та гостей міста. Частина виручених коштів від продажу квитків буде передана на потреби ЗСУ.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 17:30

Коментарів 0 Переглядів 150

ДЖЕРЕЛО