#громадськемісце У відвідувачів кав’ярні в Чернівцях зафіксували гостре отруєння: заклади зачинили для перевірки #чернівці #chernivtsi

У відвідувачів кав'ярні в Чернівцях зафіксували гостре отруєння: заклади зачинили для перевірки

У гостей та частини працівників закладу “Бакара Кава” у Чернівцях зафіксували гостре отруєння.

Про це повідомили у самій кав’яні на сторінці в Інстаграм, пише molbuk.ua

У “Бакара Кава” попередньо визначили, що отруєння могли спричинити їхні сніданки, до яких входять яйця з неповною термообробкою та інші продукти із зони ризику.

Тож адміністрація вирішила закрити заклади для проведення перевірки:

“Ми закриваємо наші заклади “Бакара Кава” у Чернівцях на невизначений термін для проведення повної та ретельної перевірки наших кухонь разом із відповідними санітарно-епідеміологічними службами та спеціалістами з контролю якості харчової продукції”, – повідомили у кав’ярні.

“Ми найдетальнішим чином перевіряємо всі продукти та всіх працівників закладу, також проводимо ретельну дезінфекцію всього закладу, обладнання, поверхонь та їжі. Та як тільки отримаємо результати перевірки, ми їх публічно представимо та повідомимо вас про них.

З гостями та персоналом, що отримали отруєння, ми тримаємо тісний звʼязок, контролюємо лікування та стан їхнього здоровʼя. Ми повністю усвідомлюємо серйозність всієї ситуації та готові взяти на себе усю відповідальність за наслідки після перевірки закладів! Ще раз приносимо свої щирі вибачення кожному, хто постраждав внаслідок неналежного виконання нами нашої роботи. Для нас це болісно та неприйнятно!” – йдеться у дописі.

Зокрема, кав’ярні закривають за такими адресами: Степана Бандери 4; проспект Незалежності, 94. Відвідувачів закликають якомога швидше зв’язатися з адміністрацією, якщо у них теж з’явилися симптоми отруєння.

Читайте новини “МБ“ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 10:51

Коментарів 0 Переглядів 10

ДЖЕРЕЛО