Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Випускники школи на Буковині купили дрон для батька однокласника, який служить у ЗСУ – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Випускники школи на Буковині купили дрон для батька однокласника, який служить у ЗСУ #чернівці #chernivtsi

Випускники школи на Буковині купили дрон для батька однокласника, який служить у ЗСУ

Випускники школи в Лужанах на Буковині придбали дрон для батька однокласника, який воює в лавах 82 десантно-штурмової бригади, Миколи Нижника.

Про це повідомив депутат Мамаївської сільради Роман Рудик.

“Поки наші Захисники боронять Україну та наше майбутнє на передовій, жителі селища Лужани об’єднують свої зусилля, щоб допомагати Збройним Силам України. Приємно, що до цієї благородної справи, завжди активно долучаються учні, батьки та учителі Лужанського опорного закладу загальної середньої освіти I-III ступенів імені Василя Орелецького.

Прикладом є випускники 11-Б класу, які разом з батьками вирішили придбати дрон для підрозділу 82-ї окремої десантно-штурмової бригади ЗСУ, у якій героїчно несе службу батько їхнього однокласника, учасник АТО-ООС та повномасштабної війни, поважний житель нашого селища Микола Нижник! Під час випускного вечора під оплески та слова вдячності “пташку” передали воїну Миколі особисто в руки, оскільки той перебуває у короткій відпустці”, – повідомив Р. Рудик.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 18:59

Коментарів 0 Переглядів 62

ДЖЕРЕЛО