Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Закриєте десятки банок і буде мало. Салат із баклажанів, який з’їдають за п’ять хвилин – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Закриєте десятки банок і буде мало. Салат із баклажанів, який з’їдають за п’ять хвилин #чернівці #chernivtsi

Закриєте десятки банок і буде мало

У розпал заготівельного сезону пропонуємо вам приготувати салат з баклажанів. У нього дуже класний смак – солоний, солодкий, гострий і кислий, без перебільшення, в ідеальному співвідношенні.

Інгредієнти:

Баклажани – 1,3 кг
Помідори – 1,3 кг
Огірки – 1 кг
Солодкий перець – 700 г
Цибуля – 300 г
Сіль – 1 ст. л.
Цукор – 90 г
Соняшникова олія – 200 мл
Оцет – 70 мл

Баклажани наріжте великими кубиками, покладіть в миску, посоліть, перемішайте і залиште на 10 хвилин. Сік, що виділився, злити, баклажани промийте, злегка відіжміть.

Для отримання пюре з помідорів пропустіть їх через м’ясорубку або натріть на тертці. Перелийте пюре в каструлю, поставте на середній вогонь.

Наріжте невеликими скибочками промиті огірки та перець. Цибулю наріжте півкільцями.

Щойно томатне пюре закипить, додайте цибулю, перемішайте, а через 5 хвилин додайте інші овочі (огірки, баклажани, перець).

Ретельно перемішайте, доведіть до кипіння, потім тушкуйте під кришкою протягом 20 хвилин при частому помішуванні.

Через 20 хвилин додати сіль, цукор, влийте оцет і олію. Перемішайте, знову доведіть до кипіння, варіть на середньому вогні ще 5 хвилин.

Під час варіння салату стерилізуйте банки та кришки.

Заповніть салатом стерилізовані банки салатом, загорніть, переверніть, укутайте до повного охолодження.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 01:15

Коментарів 0 Переглядів 214

ДЖЕРЕЛО