Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Зміни в керівництві області: заступниця Запаранюка звільнилася через сімейні обставини – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Зміни в керівництві області: заступниця Запаранюка звільнилася через сімейні обставини #чернівці #chernivtsi

Зміни в керівництві області: заступниця Запаранюка звільнилася через сімейні обставини

У керівництві Чернівецької військової адміністрації сталися зміни – Юлія Грицку-Андрієш більше не заступник начальника області Руслана Запаранюка. Відтепер вона обійматиме посаду радника голови ОВА.

Про це Запаранюк повідомив у своєму телеграм-каналі.

“Юлія Грицку-Андрієш відсьогодні обійматиме посаду мого радника і займатиметься питаннями європейської інтеграції та міжнародної співпраці. Це рішення обумовлене її сімейними обставинами. У такому форматі вона, як мама двох діток, матиме більше часу для сімʼї і виховання майбутнього покоління”, – повідомив Р. Запаранюк.

Юлія Грицку-Андрієш була відповідальна за напрями освіти, культури, молодіжної політики та спорту.

“Вдячний їй за командну роботу, фаховість та відданість справі. Переконаний, попереду у неї ще багато нових здобутків, адже вона — висококваліфікований фахівець у галузі міжнародного співробітництва”, – написав у телеграмі начальник Чернівецької ОВА.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 18:19

Коментарів 0 Переглядів 52

ДЖЕРЕЛО