Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Найуспішніші люди завжди роблять ці три речі: вони надихнуть кого завгодно – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Найуспішніші люди завжди роблять ці три речі: вони надихнуть кого завгодно #чернівці #chernivtsi

Найуспішніші люди завжди роблять ці три речі: вони надихнуть кого завгодно

Генеральний директор і співзасновник платформи AI-коучингу Quantified Ной Зандан останні 12 років вивчав, як розмовляють найуспішніші, найефективніші, найвпливовіші люди, і виділив їхні основні комунікативні стратегії. Це допоможе зробити ваше спілкування ефективним, пише CNBC Make It.

“Кілька років тому з цікавості я проаналізував вибірку з 200 відеороликів за участю найбільших провидців світу, від Франкліна Делано Рузвельта та Мартіна Лютера Кінга-молодшого до братів Райт та Амелії Ерхарт. Моїми критеріями були виступи TED Talks про інновації, знамениті виступи світових лідерів думки та рейтинги найкращих світових провидців. Потім ми порівняли їх із відео 250 000 професіоналів”, – зазначив він

3 комунікаційні стратегії, які використовують найбільш далекоглядні та успішні люди
Вони говорять у теперішньому часі. Під час дослідження з’ясувалося, що успішні лідери використовують теперішній час на 15% більше, а майбутній час на 14% менше, ніж середній комунікатор.

Вони використовують ясну і просту мову. Коли говорять провидці, вони не є надто складними чи теоретичними. Вони використовують менше складів у слові, менше слів у реченні та використовують зрозумілу причинно-наслідкову мову.

Вони активно взаємодіють з аудиторією. Візіонери використовують безліч займенників другої особи, таких як “ти” і “ваш”, а також мову, пов’язану з почуттями. Це робить їхнє спілкування безпосереднім і захопливим.

“Якщо ви зробите все це, ви зможете надихнути кого завгодно”, – зазначив Ной Зандан.

Читайте новини МБ у Facebook | Telegram | Viber | Instagram

Сьогодні, 17:50

Коментарів 0 Переглядів 10

ДЖЕРЕЛО