Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Напад на прикордонника в Чернівецькій області: один з хлопців помер (фото 18+) – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Напад на прикордонника в Чернівецькій області: один з хлопців помер (фото 18+) #чернівці #chernivtsi


Двоє чоловікіа мали при собі мачете та газовий балончик

У мережі поширють фото хлопця, який загинув від пострілу з пістолета прикордонника. Повідомляють, що подія сталася у Чернівецькій області. 

Про це повідомляє журналіст Віталій Глагола.

“Як повідомляють мої джерела, о 9 годині вечора, дві особи з мачете та газовим балончиком напали військовослужбовця ДПСУ в зоні ділянки ВПС «Селятин». Його повалили та завдали удару по нозі. 

Прикордонник у відповідь застосував табельний пістолет Макарова, один правопорушник загинув, інший отримав поранення”, – пише жарналіст Віталій Глагола.

Наразі проводиться службове розстеження з приводу нападу на співробітника ДПСУ та загибелі цивільної особи.

“Ситуація з нападом на прикордонний наряд справді мала місце. Це сталося вчора після 21 години на ділянці Чернівецького прикордонного загону на кордоні з Румунією.

Нападників було двоє і при собі вони мали певні засоби, які застосовували проти прикордонника. З метою збереження свого життя військовослужбовець був вимушений застосувати зброю, у результаті чого один нападник отримав поранення, а інший помер.

На місце викликано медиків. Повідомлено ДБР, поліцію та органи прокуратури. Наразі тривають слідчі дії”, – повідомили в Державній прикордонній службі.

Напад на прикордонника в Чернівецькій області: один з хлопців помер (фото 18+)

Напад на прикордонника в Чернівецькій області: один з хлопців помер (фото 18+)

Напад на прикордонника в Чернівецькій області: один з хлопців помер (фото 18+)

ДЖЕРЕЛО