Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Жителі вулиці Луковецької у Чернівцях будуть без води до завтрашнього вечора – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Жителі вулиці Луковецької у Чернівцях будуть без води до завтрашнього вечора #чернівці #chernivtsi

У Чернівціводоканалі не вистачає фахівців, тому ремонтні роботи перенесли на завтра

Жителі вулиці Луковецької у Чернівцях будуть без води до завтрашнього вечора.

Про це повідомили у Чернівціводоканалі.

“У звʼязку з нехваткою персоналу роботи на водопровідній мережі по вул. Луковецькій переносяться на завтра, відповідно, до їх закінчення буде перекрито водопостачання в даному мікрорайоні. Згідно з регламентом робіт, попередньо повідомляємо про відключення водопостачання до завтра, 18 години, але хлопці будуть намагатися ліквідувати аварію та відновити водопостачання чим скоріше”, – повідомили комунальники.

Ремонтна брагада не встигає виїхати на виклик по вулиці Луковецькій.

 

“Ми неодноразово попереджали, що у звʼязку з недостатньою кількістю людей не встигаємо оперативно ліквідовувати всі термінові виклики. Сьогодні одна з водопровідних бригад взяла в роботу дві адреси: на розі вулиць Героїв Майдану та Скальда та по вулиці Луковецькій. Розраховували встигнути на обидва обʼєкта, але поки встановлювали ремонтний хомут на отвір на вулиці Героїв Майдану, поруч стався новий прорив”, – додають на підприємстві. 

ДЖЕРЕЛО