Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Чернівецькі поліцейські викрили чоловіка, підозрюваного у крадіжці велосипеда – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Чернівецькі поліцейські викрили чоловіка, підозрюваного у крадіжці велосипеда #чернівці #chernivtsi

Чернівецькі поліцейські викрили чоловіка, підозрюваного у крадіжці велосипеда

Співробітники поліції встановили особу зловмисника, який викрав, залишений без нагляду, біля будинку у Чернівцях двоколісний транспортний засіб. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

У квітня цього року до поліції звернулася 37-річна жителька обласного центру та повідомила, що невідома особа з території біля будинку за місцем проживання викрала її велосипед.

Оперативники Управління карного розшуку спільно з працівниками Чернівецького райуправління поліції провели низку оперативно-розшукових заходів і за їх результатами встановили особу зловмисника. Ним виявився 38-річний місцевий житель. Правоохоронці вилучили у чернівчанина викрадене чуже майно.

Наразі слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернівецької окружної прокуратури повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває.

ДЖЕРЕЛО