Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Буковині поліціянти розслідують обставини двох ДТП, одна з них – зі смертельним наслідком – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце На Буковині поліціянти розслідують обставини двох ДТП, одна з них – зі смертельним наслідком #чернівці #chernivtsi

На Буковині поліціянти розслідують обставини двох ДТП, одна з них – зі смертельним наслідком

У Дністровську районі внаслідок зʼїзду в кювет та перекидання загорівся легковий автомобіль. У результаті ДТП травмувався водій та троє пасажирів транспортного засобу. Ще одна аварія зі смертельним наслідком трапилася у с. Зелений Гай Чернівецького району. Внаслідок зіткнення двох легковиків один із водіїв отримав травми, несумісні з життям. Наразі за обома фактами ДТП поліціянти розпочали кримінальні провадження.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.

22 червня, до поліції надійшло повідомлення про те, що неподалік с. Мошанець трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

Для з’ясування обставин ДТП на місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Дністровського райвідділу поліції. Правоохоронці попередньо встановили, що 47-річний житель с. Михайлівка, не впорався з керуванням автомобіля «ВАЗ», допустив зʼїзд транспортного засобу в кювет та перекинувся. Внаслідок цього легковик загорівся. 

У результаті аварії травми отримав водій та троє пасажирів транспортного засобу віком 16, 18 та 33 років. Лікарі госпіталізували потерпілих до медичної установи для надання необхідної допомоги.

Цього ж дня ще одна автопригода трапилась у с. Зелений Гай. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП та слідчо-оперативна група відділення поліції №6 (м.Новоселиця) ЧРУП. Попередньо правоохоронці встановили, що 21-річний житель сусідньої держави, керуючи автомобілем «Skoda Fabia», не вибрав безпечної дистанції та зіткнувся з транспортним засобом «Volkswagen Golf», яким керував 46-річний місцевий житель.

на буковині слідчі поліції розслідують обставини двох аварій, одна з них – зі смертельним наслідком

Унаслідок зіткнення водій автомобіля «Volkswagen Golf» отримав травми, несумісні з життям. Тіло загиблого поліціянти направили на судово-медичну експертизу. 

на буковині слідчі поліції розслідують обставини двох аварій, одна з них – зі смертельним наслідком

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортні пригоди до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

ДЖЕРЕЛО