Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Буковині у селі Тарасівці відкрили меморіальні дошки загиблим на війні землякам – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце На Буковині у селі Тарасівці відкрили меморіальні дошки загиблим на війні землякам #чернівці #chernivtsi

У центрі села Тарасівці Ванчиковецької громади відкрили меморіальні дошки загиблим на війні землякам – Георгію Ністряну, Геннадію Нуці та Олексію Анікітою.

Про це повідомляє Чернівецька обласна рада.

Георгій Ністрян поліг у боях за Бахмут 21 травня 2023 року. 43-річний воїн 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади отримав несумісні з життям поранення під час мінометного обстрілу.

Старший солдат 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Геннадій Нука загинув 22 січня 2023 року в бою з окупантами біля села Білогорівка на Донеччині. Воїну був 31 рік.

Старший солдат Олексій Анікітой проходив службу на посаді навідника-оператора у 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді. Загинув 1 березня 2022 року, захищаючи від окупантів Антонівський міст на Херсонщині.

Їхня велика відвага та самопожертва назавжди залишиться в наших серцях.

ДЖЕРЕЛО