#громадськемісце На Буковині упродовж минулої доби трапилися три ДТП з потерпілими, одна – зі смертельним наслідком #чернівці #chernivtsi

2 вересня у селі Шубранець, в результаті з’їзду автомобіля в кювет, травмувалася 27-річна буковинка. Цього ж дня в селі Мариничі трапилася летальна аварія, в якій загинув 12-річний велосипедист. Ще одна автопригода сталася в селі Вашківці, у результаті зіткнення мотоцикла з автівкою, потерпів 37-річний мотоцикліст. За всіма фактами дорожньо-транспортних пригод поліцейські проводять досудові розслідування та встановлюють всі обставини.

Про це повідомляє відділ комунікації полції Чернівецької області.

Учора, 2 вересня, на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілою в селі Шубранець. Працюючи на місці аварії, співробітники відділення № 3 (м. Заставна) Чернівецького райуправління поліції попередньо з’ясували, що 70-річний водій автомобіля «Chery Amulet», не впорався з керуванням та допустив з’їзд транспортного засобу в кювет з подальшим перекиданням.

В результаті ДТП, 27-річна пасажирка отримала тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілу до лікувального закладу.

Ще одна аварія сталася в селі Мариничі. На місці події працювали співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області та слідчо-оперативна група відділення поліції № 1 (Путила) Вижницького РВП. Поліцейські попередньо встановили, що 60-річний водій автомобіля «Mercedes-Benz» допустив наїзд на велосипедиста.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 12-річний місцевий житель отримав травми та під час надання йому медичної допомоги помер.

Тіло загиблого правоохоронці направили на проведення судово-медичної експертизи.

Кермувальника поліцейські затримали в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.

Також цього дня співробітники поліції задокументували ще одну ДТП в селі Вашківці. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції. Поліцейські попередньо з’ясували, що 37-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Viper», зіткнувся з автомобілем «Hyundai», під керуванням 22-річного буковинця.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди мотоцикліст травмувався. Лікарі доправили травмованого чоловіка до медичної установи.

Відомості про вказані дорожньо-транспортні пригоди слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Тривають досудові розслідування.

ДЖЕРЕЛО