Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Росіяни зміцнюють кордон у трьох областях – ГУР – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Росіяни зміцнюють кордон у трьох областях – ГУР #чернівці #chernivtsi

Росіяни зміцнюють кордон у трьох областях – ГУР

За даними української розвідки, росіяни зміцнюють ділянки кордону в Бєлгородській, Курській та Брянській областях.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони.

“Заходи зі зміцнення ділянок російського кордону у Бєлгородській, Курській, Брянській областях держава-агресор активізувала після рейдів “Сибірського батальйону”, “Російського добровольчого корпусу” та легіону “Свобода Росії”.

Особовий склад угруповань військ РФ “Курск”, “Брянск” та “Бєлґород” тренують виявляти та боротись з диверсійно-розвідувальними групами, вести штурмові дії в умовах міської забудови, охороняти та обороняти об’єкти критичної інфраструктури.

Вишкіл новобранців для посилення прикордонних російських регіонів окупанти проводять, зокрема, в окупованому Маріуполі та інших окупованих містах України”.

В ГУР також повідомили, що противник зміцнює, вдосконалює та маскує укріплення на Курщині, Бєлгородщині та Брянщині, намагається збільшити там кількість засобів боротьби з дронами, РЕБ та ППО.

Зокрема, до Курської області планують перемістити підрозділи 5 зенітно-ракетної бригади ворога, яка нині перебуває на тимчасово окупованій території Луганської області.

Крім того, інженерні підрозділи росіян збільшують географію мінно-вибухових загороджень у прикордонних областях.

ДЖЕРЕЛО