Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
За продаж підробленої валюти судитимуть буковинця – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце За продаж підробленої валюти судитимуть буковинця #чернівці #chernivtsi

За продаж підробленої валюти судитимуть буковинця

Детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки у Чернівецькій області скерували до суду обвинувальний акт відносно буковинця, який реалізовував підроблену іноземну валюту.

Про це повідомляє ТУ БЕБ у Чернівецькій області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що чоловік придбав фальшиві долари та євро. Надалі він здавав підроблені купюри в пунктах обміну на території Чернівецької області.

Під час проведених обшуків у чоловіка вилучи 1200 євро та 1800 доларів США різного номіналу, мобільний телефон, транспортний засіб, комп’ютерну техніку та паспорт громадянина Румунії.Аби легалізувати гроші, отримані злочинним шляхом, чоловік купував різноманітне майно для власних потреб.

Наразі досудове розслідування за ч.1 ст. 199, ч. 2 ст. 199, ч. 1 ст. 209 Кримінального кодексу України завершене, обвинувальний акт скеровано до суду.

Оперативний супровід здійснювали працівники Управління Служби безпеки України в Чернівецькій області та Управління стратегічних розслідувань у Чернівецькій області ДСР Національної поліції України.

ДЖЕРЕЛО