#громадськемісце Випадок з працівником ТЦК на Буковині: поліція відкрила два кримінальні провадження #чернівці #chernivtsi

До правоохоронних органів звернулися і військовий і цивільний

Поліція Чернівецької області повідомила, що всі учасники конфлікту встановлені. До правоохоронців звернулися зі зверненнями і військовий і цивільний.

Про це повідомляє пресслужба поліції.

За зверненням військовослужбовця до поліції щодо конфліктної ситуації і нанесення йому тілесних ушкоджень відомості внесені до ЄРДР за ч. 1 ст.  435-1 (Образа честі і гідності військовослужбовця, погроза військовослужбовцю) Кримінального кодексу України. 

За зверненням 23-річного жителя Вижницького району щодо конфліктної ситуації з військовослужбовцем відомості внесені до ЄРДР за ч.1 ст. 426-1 (Перевищення військовою службовою особою влади чи службових повноважень) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінальних проваджень скеровують за підслідністю до СБУ та ДБР.

Нагадаємо, на Буковині працівник ТЦК відкрив вогонь, щоб відбитися від цивільних. Автомобіль військового заблокували, а до нього застосували силу, тож чоловік здійснив постріли в землю.

ДЖЕРЕЛО