#громадськемісце Крінж-парад оголошень роботи в Чернівцях: помилки, російська та ейджизм #чернівці #chernivtsi

Крінж парад оголошень роботи в Чернівцях: помилки, російська та ейджизм

Сайт 0372.ua продовжує збирати “крінжові та всраті” вакансії у Чернівцях. Зробили чергову добірку про пошук людей на роботу, яка може бути наочним прикладом того, як точно не треба давати оголошення.

Вечір п’ятниці – слушний час, аби трохи відволіктися на якийсь легкий, а місцями – і розважальний контент. Тому сьогодні з вами знову наша рубрика “всраті вакансії Чернівців”.

Якби треба було описати її коротко, то це звучало б так: прочитай ці оголошення – і ніколи не оформлюй своє так само.

Читайте: Головна вимога – дівчина: “трешові” оголошення про роботу у Чернівцях

Продавець-консультант

Колись українські роботодавці відмовляться від утисків за віком і перестануть у критеріях до кандидатів на роботу вживати фрази типу “приємна зовнішність”. Але це буде точно не зараз.

Адже, за логікою цього роботодавця, люди, яким 31 рік, з роботою точно не впораються. Ну і взагалі не підходять. Про 46 років взагалі можна і не розмовляти.

А щодо оцінки зовнішності – то це взагалі поняття суто суб’єктивне та оцінне. Так само, за подібною логікою хтось може сказати, що шрами та плями – це неприємна зовнішність, яка “псуватиме картинку”. А що ж буде тоді, коли роботу будуть шукати люди, що, наприклад, втратили кінцівки?

Вакансія продавець-консультант

Бармен бариста

Мабуть, людина, яка складала це оголошення, дуже поспішала. Інакше ніяк не поясниш таку неохайність тексту та кількість одруківок на пару абзаців. 

Вакансія бармен-бариста

Вакансія бармен-бариста

Працівник на ринок

Три знаки оклику – це, щоб точно підкреслити важливість та терміновість вакансії. Ну і одруківка теж через терміновість, мабуть. А загалом дотепна побудова тексту, особливо перше речення – максимально розмовною мовою, наближеною до життя.

Працівник на Калинівський ринок

Працівник на Калинівський ринок

Покоївка

І знову хтось так квапився, що навіть не подумав перевірити своє оголошення.

Вакансія покоївки

Вакансія покоївки

Менеджер з продажу

Ну сьогодні просто якийсь крінж-парад з помилок, одруківок, кострубатих вимог та дивних оголошень. Куди всі так поспішають, що не перевіряють написане? Вакансія ж – це фактично перше враження про роботодавця. І щоб враження було позитивним, вакансія теж має бути належно оформлена. Чи я щось пропустила?

Вакансія менеджера з продажу

Вакансія менеджера з продажу

А якщо ви шукаєте адекватну пропозицію, де чітко прописані вимоги та обовʼязки без зайвих епітетів, то ми для вас дещо маємо. Сайт 0372.ua, який є частиною медіахолдингу “Має сенс”, збільшує свою команду, тож ми у пошуках людей, які готові долучитися до розвитку нашої компанії. Із нашою вакансією ви можете ознайомитися за цим посиланням.

Нагадуємо, що бути з нами на звʼязку та слідкувати за оновленнями ви також можете в наших соцмережах:

  • Все цікаве та найважливіше читайте у нашому Telegram
  • Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber
  • Підписуйтесь на наш Instagram