Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівецькій області ще одна громада відмовилась від московського патріархату – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівецькій області ще одна громада відмовилась від московського патріархату #чернівці #chernivtsi

У Чернівецькій області ще одна громада відмовилась від московського патріархату

Фото: Єпископ Феогност Бодоряк

Фото: Єпископ Феогност Бодоряк

Парафіяни храму Різдва Пресвятої Богородиці села Чорногузи Вижницького району проголосувала за перехід до Православної церкви України. 

За зміну канонічного підпорядкування під час зборів проголосували понад 300 людей, – про це повідомив єпископ Чернівецький і Буковинський Феогност.

Зручний формат новини у нашому Viber

Нагадаймо, раніше невідомі на стіні храму УПЦ МП в селі Чорногузи намалювали російську “Z”. А 23 березня у селі Виженка церква УПЦ МП перейшла до Православної Церкви України. За підсумками зборів за перехід до ПЦУ проголосували 237 жителів села Виженки. Голосування було одноголосним та відкритим.

Все цікаве та найважливіше читайте у нашому Telegram

Збори релігійної громади за перехід до ПЦУЗбори релігійної громади за перехід до ПЦУЗбори релігійної громади за перехід до ПЦУЗбори релігійної громади за перехід до ПЦУ

Феогност закликав всіх православних буковинців наслідувати цей приклад й доєднуватися до помісної Української Церкви.

“Усе, чого будете просити у молитві, віруйте, що одержите, — і буде вам так» (Мк 11:24). Сьогодні за вашими молитвами Господь сподобив зробити правильний крок, виконати заповідь Господню щодо єдності у Христі. Більше 300 людей проголосували за це рішення. Нехай Всемилостивий Господь подає всілякі блага вашій громаді та збереже у мирі і добрі кожного з вас!

Закликаю всіх православних буковинців наслідувати приклад і єднатися навколо помісної Української Церкви”.

Читайте також: Бригадний генерал з Чернівецької області став командувачем ОК “Захід”