#громадськемісце Соціальний день у парку Lights&Dreams: хто може прийти безкоштовно у Чернівцях на світлове шоу #чернівці #chernivtsi

Соціальний день у парку Lights&dreams: хто може прийти безкоштовно у Чернівцях на світлове шоу

У вівторок, 14 травня, вхід до парку світлових фігур Lights&Dreams буде безкоштовним для соціально незахищених категорій населення. Без оплати потрапити на фестиваль зможуть діти війни, діти сироти, люди з інвалідністю I-II групи та представники ЗСУ. Пенсіонери отримають знижку на вхід у 25%.

«Ми розуміємо, як зараз важливо підтримувати моральний стан кожного українця. Тож хочемо подарувати позитивні емоції людям, які з певних причин не можуть потрапити до парку, але хочуть. Запрошуємо Вас поринути в атмосферу чарівного світу, зробити яскраві фото та отримати незабутні враження!», – каже організатор заходу, керівник компанії Universal Park Денис Погорєлко.

Нагадаємо, що проект Lights&Dreams проходить в парку імені Шевченка в Чернівцях- це тематичний парк ілюмінації та масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає від трьох до семи метрів заввишки.

Всі фігури виготовлені вручну з 50 000 ліхтариків, натурального шовку та спеціальних led-ламп.

Світлові інсталяції стали невід’ємною частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти.

Адреса: парк імені Шевченка (вулиця Садова, 1А)
Часи роботи: щодня з 20:00-22:30
Вартість квитка: для пільгових категорій-150 грн.
Вхід для вищезазначених категорій – безкоштовний за наявності посвідчення.

ДЖЕРЕЛО