Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Банилові-Підгірному водій легковика збив мотоцикліста і втік з місця пригоди – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Банилові-Підгірному водій легковика збив мотоцикліста і втік з місця пригоди #чернівці #chernivtsi

У Банилові Підгірному водій легковика збив мотоцикліста і втік з місця пригоди

Учора, 14 квітня, до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Банилів-Підгірний. У результаті зіткнення автомобіля «Volkswagen Golf» з мотоциклом «Viper», потерпіли 16-річний водій мототранспорту та його 19-річна пасажирка.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області, попередньо, правоохоронці встановили, що ввечері, 14 квітня, 29-річний водій автомобіля «Volkswagen Golf», рухаючись по вулиці Центральній в села Банилів-Підгірний, зіткнувся з мотоциклом «Viper», під керуванням 16-річного місцевого жителя. Кермувальник автомобіля втік з місця події, не надавши медичної допомоги травмованим.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди неповнолітній водій та 19-річна пасажирка мотоцикла отримали тілесні ушкодження. Медики госпіталізували потерпілих до лікарні.

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Транспортні засоби правоохоронці вилучили та помістили на арешт майданчик. Досудове розслідування триває.

ДЖЕРЕЛО