Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Випускники з Чернівців, які напишуть на відмінно НМТ, отримають 10 тисяч гривень від міськради – Ірина Ткачук – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Випускники з Чернівців, які напишуть на відмінно НМТ, отримають 10 тисяч гривень від міськради – Ірина Ткачук #чернівці #chernivtsi

Випускники з Чернівців, які напишуть на відмінно НМТ, отримають 10 тисяч гривень від міськради Ірина Ткачук

Випускники з Чернівців, які напишуть НМТ на відмінно, отримають грошову винагороду. Таким чином хочуть підтримати тих дітей, які покажуть найкращі результати національного мультипредметного тесту.

Про це на пресконференції розповіла начальниця управління освіти ЧМР Ірина Ткачук, пише Медіа агентство АСС.

За її словами, мотивація буде наступною: випускники, які наберуть 200 балів з одного предмета на національному мультипредметному тесті, отримають 10 тисяч гривень. Ті, хто отримав 400 балів за два предмети відповідно, отримають 20 тисяч, та по 200 балів одразу за три предмети – 30 тисяч гривень.

Виплата премії здійснюватиметься з бюджету Чернівецької міської територіальної громади шляхом перерахування коштів на особистий картковий рахунок отримувача премії у серпні-жовтні.

Минулого року 21 випускник Чернівецької громади отримав по 10 тисяч гривень за високі результати НМТ, ще троє людей отримали по 20 тисяч гривень.

«Цьогоріч ми впевнені, що будуть і випускники, які наберуть одразу 600 балів за всі три предмети національного мультитесту», – переконана Ірина Ткачук.

ДЖЕРЕЛО