#громадськемісце Буковинців запрошують приєднатися до Дніпровської бригади Державної спеціальної служби транспорту #чернівці #chernivtsi

Бригада займається будівництвом оборонних споруд та відновленням транспортної інфрастурктури

Буковинців запрошують приєднатися до Дніпровської бригади Державної спеціальної служби транспорту. Бригада займається будівництвом оборонних споруд та відновленням інфрастурктури

Про це повідомляє 26 окрема Дніпровська бригада Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.
   

“Сьогодні оборона та відновлення країни має важливе значення не лише для досягнення військових цілей, це надзвичайно важливо для звичайних людей. 

Будівництво оборонних споруд, організація та координація заходів протимінної діяльності, розмінування землі та водойм, відновлення транспортної інфраструктури, бомбосховищ, навчальних закладів, забезпечення енергетичної безпеки. Світ змінюється, змінюємось і ми. Перемога на полі бою – це лише частина успіху. Ми військові з чітким та особливим завдання – повернути життя в зруйновані міста.  Ми повертаємо надії та мрії Українців, ми будуємо майбутнє. Майбутнє, де наші діти захищенні, де можна навчатись та подорожувати, де є світло та є життя. Майбутнє вільної України та процвітаючого світу”, – йдеться у повідомленні. 

Збудуй своє майбутнє разом з 26 окремою Дніпровською бригадою Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України.

За додатковою інформацією звертатись за номером 063-718-09-45.

ДЖЕРЕЛО