Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Чернівецька міська рада підписала угоду про співпрацю з благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Чернівецька міська рада підписала угоду про співпрацю з благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині» #чернівці #chernivtsi

Чернівецька міська рада підписала угоду про співпрацю з благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині»

Міська рада у вівторок, 16 квітня, підписала угоду про співпрацю між Чернівецькою територіальною громадою та Міжнародною благодійною організацією «Партнерство «Кожній дитині».

Про це пише С4 із посиланням на пресслужбу Чернівецької міської ради.

Як зазначають у відомстві, ця угода відкриває нові можливості в забезпеченні права кожної дитини на зростання в сім’ї та є частиною проєкту «Родина для кожної дитини», що реалізується спільно з ЮНІСЕФ на замовлення Міністерства соціальної політики України.

Її головною метою є розвиток послуги патронату над дитиною, покращення її якості та доступності для вразливих сімей із дітьми, як альтернативи інтернатним закладам.

«Ми прагнемо забезпечити дітям безпечне та любляче середовище, тож дана угода не лише сприятиме забезпеченню дитячих прав на сімейне виховання, а й покращуватиме якість життя дітей та їхніх сімей», — йдеться в дописі міськради.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Чернівецька громада стала однією з трьох на Буковині, в якої виявили високий рівень фінансової спроможності.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО