#громадськемісце На Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон #чернівці #chernivtsi

На Буковині чоловік намагався підкупити прикордонників, щоби без перешкод перетнути держкордон

У четвер, 9 травня, на міжнародному пункті пропуску в селі Красноїльськ 20-річний чоловік намагався підкупити прикордонників, аби безперешкодно потрапити за кордон.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що під час проходження митного контролю 20-річний житель міста Вижниця надав прикордоннику 100 євро, які поклав до закордонного паспорта, щоби безперешкодно перетнути державний кордон.

Для подальшого документування протиправних дій чоловіка працівники ДПСУ викликали слідчо-оперативну групу Чернівецького районного управління поліції. Правоохоронці вилучили речові докази та відправили для проведення відповідних експертиз.

Наразі слідчі поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині викрили чоловіка, який намагався потрапити до Румунії з фальшивими документами та пропонував хабар прикордоннику.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО