#громадськемісце На Буковині сталася пожежа в житловому будинку та національному парку «Хотинський»: які наслідки #чернівці #chernivtsi

На Буковині сталася пожежа в житловому будинку та національному парку «Хотинський»: які наслідки

У Чернівецькій області протягом минулої доби сталися дві пожежі. Загоряння спалахнуло в житловому будинку та в національному парку «Хотинський».

Про це повідомляє С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління ДСНС України в Чернівецькій області.

Так, у місті Сокиряни Дністровського району сталася пожежа в житловому будинку. Місцеві мешканці помітили, як із покрівлі будинку йде дим та зателефонували за номером «101».

Вогнеборці, які прибули на виклик, ліквідували пожежу, врятувавши від знищення будинок. Площа загоряння склала 50 кв. м. Полум’я пошкодило перекриття та частково покрівлю будинку. Попередня причина пожежі, за даними ДСНС, — коротке замкнення.

Також у селі Галиця Дністровського району загорілася підстилка в лісовому масиві Національного природного парку «Хотинський». Вогонь охопив площу 100 кв. м. Рятувальники ліквідували пожежу, не допустивши подальшого поширення вогню. Причину пожежі нині встановлюють фахівці.

Нагадаємо, упродовж вихідних на Буковині сталися десять пожеж.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО