#громадськемісце На Буковині викрили чоловіка, який намагався потрапити до Румунії з фальшивими документами та пропонував хабар прикордоннику #чернівці #chernivtsi

На Буковині викрили чоловіка, який намагався потрапити до Румунії з фальшивими документами та пропонував хабар прикордоннику

Прикордонники в Чернівецькій області виявили чоловіка, який хотів виїхати за кордон за допомогою фальшивих документів. Коли оборудка не вдалася, порушник намагався підкупити прикордонника.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Чернівецький прикордонний загін.

Зазначається, що інцидент трапився на пункті пропуску «Порубне», куди прибув мешканець Києва, який хотів виїхати до Румунії. Як підставу для виїзду за кордон чоловік надав тимчасове посвідчення військовозобов’язаного, видане одним із київських підрозділів РТЦК та СП.

Однак під час вивчення документа прикордонники встановили, що пред’явлене посвідчення підроблене. Тоді, передбачаючи відповідальність за підробку документів, громадянин скоїв ще одне правопорушення — запропонував співробітнику Держприкордонслужби 400 євро хабаря за приховування факту фальшування документа.

Офіцер від пропозиції відмовився, а порушника передали представникам Нацполіції разом із повідомленнями про виявлення ознак кримінальних правопорушень за ст. 358 та 369 ККУ.

Нагадаємо, раніше ми писали, що на Буковині жінка намагалася підкупити прикордонника, аби той пустив її співмешканця за кордон.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО