#громадськемісце На двох пунктах пропуску з Румунією у Чернівецькій області автобуси зможуть обирати час перетину кордону #чернівці #chernivtsi

На двох пунктах пропуску з Румунією у Чернівецькій області автобуси зможуть обирати час перетину кордону

Для пасажирських автобусів запустили послугу «За розкладом», яка надає можливість перевізникам завчасно обирати час перетину кордону й не очікувати в чергах.

Про це пише С4 з посиланням на Міністерство відновлення України.

Так, у рамках послуги «єЧерга» міжнародні перевізники зможуть обирати час перетину кордону для автобуса. Йдеться як про регулярні, так і нерегулярні маршрути.

З 10 травня реєстрація на конкретний час перетину кордону відповідно до розкладу руху стане доступною на чотирьох пунктах пропуску з Румунією. А саме:

  • «Дякове – Халмеу»,
  • «Красноїльськ – Вікову де Сус»,
  • «Дяківці – Раковець»,
  • «Орлівка – Ісакча».

У Міністерстві додають, що реєстрація у новий тип черги для цих пунктів пропуску починається з 10 травня о 12:00. Безпосередньо рух автобусів за новим записом стартує 11 травня о 12:00.

Нагадаємо, з 24 квітня така ж послуга запрацювала на українсько-молдовському кордоні. На Буковині вона доступна на пунктах пропуску «Мамалига – Крива» і «Росошани – Бричень».

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО