Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
На Сході України 10 років тому розпочалася Антитерористична операція – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце На Сході України 10 років тому розпочалася Антитерористична операція #чернівці #chernivtsi

На Сході України 10 років тому розпочалася Антитерористична операція

14 квітня 2014 року на Сході України розпочалася Антитерористична операція, яка стала реакцією на захоплення Слов’янська спецпідрозділом російської фсб на чолі з міжнародним злочинцем.

З цього приводу до українців звернувся Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський, пише С4.

Головком, який на той час очолював і штаб АТО, і виконував обов’язки керівника АТО, подякував тим, хто у 2014 році став до лав підрозділів Сил безпеки і оборони, щоб захистити українську землю від російських терористів та агресорів.

«Цього дня ми повинні згадати і пом’янути усіх українських захисників і захисниць, які поклали свої життя за свободу нашої держави у протистоянні російській навалі. Вічна слава і вічна пам’ять нашим героям!» — зазначив Сирський.

Нагадаємо, 13 квітня своє професійне свято відзначали працівники оборонно-промислового комплексу України.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО