#громадськемісце Переходила дорогу в невстановленому місці: у Чернівцях 15-річна дівчина потрапила під колеса автомобіля #чернівці #chernivtsi

Переходила дорогу в невстановленому місці: у Чернівцях 15 річна дівчина потрапила під колеса автомобіля

У Чернівцях на вулиці Сторожинецькій 27 квітня сталася ДТП з потерпілою. За цим фактом правоохоронці розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо поліцейські з’ясували, що 60-річний місцевий житель, керуючи автомобілем Daewoo Lanos, допустив наїзд на 15-річну дівчину-пішохода, яка переходила вулицю у невстановленому місці.

У результаті ДТП неповнолітня чернівчанка отримала травми. Лікарі швидкої медичної допомоги госпіталізували потерпілу до лікарні.

Слідчі поліції внесли відомості про дорожньо-транспортну пригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 та 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 27 квітня у селі Чортория загинув мотоцикліст, який врізався в електроопору.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО