#громадськемісце Прокуратура почала розслідувати атаку на критичні об’єкти Буковини і показала фото наслідків #чернівці #chernivtsi

Прокуратура почала розслідувати атаку на критичні об’єкти Буковини і показала фото наслідків

Чернівецька обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом ворожої атаки по об’єктах критичної інфраструктури на Буковині.

Про це пише С4 з посиланням на повідомлення прокуратури у Telegram.

За даними слідства, 29 березня близько 5:30 збройні сили рф атакували об’єкти критичної інфраструктури у Чернівецькій області. Внаслідок атаки зазнали пошкоджень нежитлові приміщення та споруди, які опинились в епіцентрі падіння уламків.

На місці події працюють співробітники екстрених служб і правоохоронці. Досудове розслідування розпочали за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, вночі 29 березня росія запустила по території України 99 повітряних засобів, 84 з яких вдалося збити силам ППО. Цілились росіяни в об’єкти критичної інфраструктури здебільшого в областях на Заході України.

За інформацією Повітряних сил ЗСУ, ракети летіли у сторону Сокирянської громади. Начальник Чернівецької ОВА Руслан Запаранюк, своєю чергою, зазначив, що жертв чи постраждалих серед буковинців немає.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО