#громадськемісце У Чернівецькій області є пошкодження енергетичної інфраструктури, — Шмигаль #чернівці #chernivtsi

У Чернівецькій області є пошкодження енергетичної інфраструктури, — Шмигаль

Окупанти вночі під час атаки на Україну пошкодили об’єкти енергетичної інфраструктури у шести українських регіонах, у тому числі в Чернівецькій області.

Про це у своєму Telegarm-каналі повідомив Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, пише С4.

За інформацією урядовця, об’єкти енергетики пошкоджені також у Дніпропетровській, Вінницькій, Івано-Франківській, Львівській, Черкаській і Чернівецькій областях. У деяких регіонах застосовані аварійні відключення.

Що відомо про нічну атаку

На Буковині вночі 29 березня під час повітряної тривоги працювала ППО. Захисники збили над територією області ворожі ракети. Попередньо, минулося без жертв. Наразі на місцях падіння уламків працюють всі відповідні служби.

Загалом росія випустила 99 засобів повітряного нападу: «шахеди», аеробалістичні, балістичні, керовані авіаційні та крилаті ракети. З них 84 повітряні ціли збили сили ППО.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО