#громадськемісце У Чернівцях батьки загиблого Героя хочуть облаштувати громадський простір #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях батьки загиблого Героя хочуть облаштувати громадський простір

У пам’ять про сина батьки загиблого захисника хочуть облаштувати громадський простір у районі провулка Бережанського у Чернівцях.

Про це на засіданні міської ради повідомив депутат Андрій Шалєєв, пише С4.

За його словами, батьки за власний кошт мають намір у сквері облаштувати дитячий майданчик. Утім, ділянку у районі провулка Бережанського частково орендують, хоча й давно не використовують.

«До мене звернулися батьки мого товариша близького, він загиблий Герой, і в пам’ять про сина батьки хочуть зробити сквер (громадський простір) у районі провулка Бережанського. За власний кошт вони хочуть зробити, облаштувати дитячий майданчик. Це можливо зробити, але ділянка там частково перебуває в оренді й дуже давно не використовується», – сказав депутат.

Відтак Шалєєв закликав посприяти у виділені землі під цей майданчик. Міський голова Роман Клічук підтримав ідею й запропонував разом із профільним департаментом посприяти у вирішенні питання.

[embedded content]

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що у Хотині за ініціативи громадських організацій відкрили дитячий простір.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО