#громадськемісце У Чернівцях нетверезий водій намагався підкупити поліцейських, аби уникнути відповідальності за порушення: як його покарали #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях нетверезий водій намагався підкупити поліцейських, аби уникнути відповідальності за порушення: як його покарали

У понеділок, 15 квітня, у Чернівцях на вул. М. Коперника правоохоронці зупинили водія, який порушив правила дорожнього руху. Чоловік був у нетверезому стані. Аби уникнути відповідальності за скоєне, він запропонував поліцейським хабар.

Про це інформує С4 із посиланням на пресслужбу патрульної поліції в Чернівецькій області.

Зазначається, що під час спілкування поліцейські помітили, що в керманича присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння чоловік відмовився.

Інспектори повідомили водія про те, що на нього будуть складені адміністративні матеріали. Тоді порушник, щоб уникнути відповідальності, почав пропонувати патрульним неправомірну вигоду. Поліцейські неодноразово попереджали громадянина про кримінальну відповідальність за надання неправомірної вигоди, але чоловік на зауваження не реагував, після чого він передав грошові кошти патрульним.

На місце події інспектори викликали слідчо-оперативну групу. На керманича винесли постанову за ч. 2 ст. 122 (Порушення правил користування зовнішніми освітлювальними приладами або попереджувальними сигналами) та склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП.

Нагадаємо, раніше ми писали, що в селі Старі Бросківці нетверезий водій так само, щоб уникнути відповідальності, намагався підкупити поліціантів.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО