#громадськемісце У Чернівцях відбувся перший випуск «Школи майбутнього директора» #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях відбувся перший випуск «Школи майбутнього директора»

У Чернівцях випускники «Школи майбутнього директора» отримали сертифікати про підвищення кваліфікації. Проєкт запустили вперше. Його реалізовує Чернівецький центр професійного розвитку педагогічних працівників та управління освіти Чернівецької міської ради.

На підсумковому захисті проєктів та урочистому нагородженні випускників побували й журналісти С4.

У першому освітньому проєкті «Школа майбутнього директора» взяли участь 43 педагоги Чернівецької громади, які дізналися, як керувати школою та для чого освітнім закладам потрібна стратегія розвитку. Серед них вчителі, заступники директорів та керівники освітніх закладів.

«Вважаю, що проєкт справді є успішним, адже більшість тих учасників, які залучились до початку, вони, по суті, не пропускали заняття, і напевно можна стверджувати, що всі вони вичерпали ті знання, які хотілось їм донести. У нас є певна кількість хлопців, а це свідчить про те, що ми можемо рухатись до кращих європейських практик, коли все ж таки у закладах освіти десь 50 на 50% працівників і керівників – це чоловіки та жінки», – зазначила начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук.

Ірина Ткачук додала, що вже є ті, хто прагне взяти участь в другій сесії «Школи майбутнього директора», тож наступний інтенсив планують провести влітку або на початку навчального року.

Раніше ми писали про те, що, у Чернівецькій міській раді завершилася IV хвиля стажування молоді.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО