#громадськемісце У Чернівцях відбувся завершальний форум лідерів учнівського самоврядування #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях відбувся завершальний форум лідерів учнівського самоврядування

Зустрічі такого формату управління освіти Чернівецької міської ради організовувало впродовж усього навчального року. На заходи запрошували спікерів із різних сфер.

Про що розповідали учням на форумі 8 травня — дізнавалися журналісти С4.

[embedded content]

Міський голова Чернівців Роман Клічук на форумі учнівського самоврядування зустрівся зі старшокласниками та відповів на їхні запитання: політичні, особисті та навіть чи грає міський голова в комп’ютерні ігри.

«За комп’ютерні ігри мене питали, я справді виріс із того віку, щоб грати в комп’ютерні ігри. Як знаходжу час? У мене в пріоритеті спілкування з дітьми — вони є безпосередніми, відкритими, щирими й мені завжди імпонують такі зустрічі. І все, що ми робимо зараз у країні, у місті — це ж заради цього покоління. Тому я постійно знаходжу час на такі зустрічі. Ми спілкуємося як зі школярами, так і зі студентами», — сказав очільник міста.

Про свій досвід у бізнесі розповіла й підприємиця Тетяна Дуткевич. Зі старшокласниками також поспілкувалися радіоведучий Віталій Ковальський та гуморист Ілля Клим.

У залі зібралося майже 350 лідерів учнівського самоврядування. Багато хто відвідує схожі заходи не вперше.

«Кожен захід — це новий досвід для мене, просто цікаво познайомитися з новими людьми, зустріти старих знайомих, можливо тих, з ким познайомилася тут», — розповідає учасниця форуму Олександра Калмикова.

Такі зустрічі дітей із лідерами міста в рамках форуму відбувались раз у два місяці.

«Це наш традиційний форум лідерів учнівського самоврядування. Він завершальний у цьому навчальному році. Звичайно, будемо з осені продовжувати традицію. Адже є запит від дітей на зустрічі з лідерами нашого міста», — зазначає начальниця управління освіти Чернівецької міської ради Ірина Ткачук.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Чернівцях відбувся перший випуск «Школи майбутнього директора».

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО