Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
У Чернівцях за понад 85 млн грн капітально відремонтують три вулиці – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце У Чернівцях за понад 85 млн грн капітально відремонтують три вулиці #чернівці #chernivtsi

У Чернівцях за понад 85 млн грн капітально відремонтують три вулиці

Понад 85 мільйонів гривень з міського бюджету виділили на капітальний ремонт трьох чернівецьких вулиць – Ярошинської, Заньковецької та частину Руської. 27 березня розпочали ремонт Руської, на двох інших вулицях роботи почнуть з наступного тижня.

Про це журналістам на преспідході розповів заступник міського голови Василь Зазуляк, передають журналісти С4.

Так, на вулиці Ярошинської планують відремонтувати водопровідні та каналізаційні мережі.

«Я хочу, щоб ми разом глянули на стан дорожнього покриття і розуміти, що воно таке, бо тут дуже погані мережі. Бачите кількість переритих латок. Мережі тут у жахливому стані. Ці мережі стосуються не тільки жителів цієї вулиці, а й цілого мікрорайону», – говорить Зазуляк.

На капітальний ремонт вулиці Ярошинської, за даними тендера на Prozzorro, виділили 41 мільйон гривень. Генеральний директор ТОВ «Техно-Буд Центр», яке здійснюватиме ремонт, каже, що роботи планують розпочати з понеділка. Петро Тесельський пояснює, що вулицю перекриватимуть у зв’язку з тим, що роботи тут будуть проводитися на глибині від 6 до 7 метрів.

Водопостачання та всі інші мережі на Ярошинської переобладнають на тимчасові під час капремонту. Планують облаштувати й нові тротуари та замінити вуличне освітлення. 

Демонтовану бруківку з вулиць Руська та Заньковецької відправлять на зберігання у «МіськШеп». Василь Зазуляк зазначає, що плитку, яка вціліла, повторно планують застосовувати на вулицях, де не настільки активний рух автомобілів і громадського транспорту.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що з 4 квітня рух транспортних засобів на вулиці Ярошинської обмежили.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО