#громадськемісце У Селятині 19-річний водій не впорався з керуванням і влетів у бетонну споруду: є травмовані #чернівці #chernivtsi

У Селятині 19 річний водій не впорався з керуванням і влетів у бетонну споруду: є травмовані

Уночі 7 травня в селі Селятин сталася ДТП з потерпілими. За фактом аварії поліцейські розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 19-річний водій автомобіля Mitsubishi Pajero, рухаючись вулицею Головною в селі Селятин, не впорався з керуванням та допустив наїзд на бетонну споруду.

Унаслідок аварії пасажири транспортного засобу, 21-річний місцевий житель та 17-річна жителька села Руська, отримали тілесні ушкодження. Екіпаж швидкої медичної допомоги доправив потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Як повідомлялося раніше, 6 травня у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких постраждало четверо людей.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО