Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Водій не впорався з керуванням і зіткнувся з електроопорою: на Буковині в ДТП травмувалося двоє людей – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Водій не впорався з керуванням і зіткнувся з електроопорою: на Буковині в ДТП травмувалося двоє людей #чернівці #chernivtsi

Водій не впорався з керуванням і зіткнувся з електроопорою: на Буковині в ДТП травмувалося двоє людей

У суботу, 13 квітня, у селі Бояни внаслідок зіткнення легковика з електроопорою травмувалося двоє буковинців. За фактом аварії слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це пише С4 з посиланням на пресслужбу Головного управління Національної поліції у Чернівецькій області.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що 38-річний житель міста Новоселиця не впорався з керуванням автомобіля Nissan та зіткнувся з електроопорою.

Унаслідок ДТП кермувальник та 38-річний пасажир транспортного засобу отримали тілесні ушкодження. Екіпаж швидкої медичної допомоги доправив потерпілих до лікарні для надання необхідної допомоги.

Слідчі поліції внесли відомості про автопригоду до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про те, що 12 квітня у Чернівецькій області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди, у яких травмувались двоє мотоциклістів.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО