Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Володимир Зеленський очолив Конгрес місцевих та регіональних влад, який вперше відбувся у Чернівцях – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Володимир Зеленський очолив Конгрес місцевих та регіональних влад, який вперше відбувся у Чернівцях #чернівці #chernivtsi

Володимир Зеленський очолив Конгрес місцевих та регіональних влад, який вперше відбувся у Чернівцях

У Чернівцях з візитом перебуває президент Володимир Зеленський. Глава держави спершу зустрівся із представниками Світового конгресу українців, після чого головував на Конгресі місцевих та регіональних влад, який вперше відбувся на Буковині.

Про це пише С4 з посиланням на начальника Чернівецької обласної військової адміністрації Руслана Запаранюка.

У заході взяли участь премʼєр-міністр України Денис Шмигаль, керівник Офісу Президента і голова Президії Конгресу Андрій Єрмак, міністри Кабінету міністрів України, голови обласних військових адміністрацій, міські голови обласних центрів України та представники територіальних громад Чернівецької області.

«Учасники обговорили актуальні виклики, які стоять перед Україною, та шляхи їх подолання. Це і захист енергетичних обʼєктів від російського терору, який московити активізували останнім часом, і підтримка вітчизняних виробників задля росту національної економіки, і посилення співпраці з міжнародними партнерами, особливо на рівні транскордонного співробітництва, де Буковина відіграє стратегічно важливу роль», – зазначив Запаранюк.

Володимир Зеленський подякував буковинцям за внесок в оборону держави, активну участь у прихистку ВПО, і підтримку економіки.

Крім того, глава держави закликав щодня докладати максимум зусиль задля перемоги України, спільно і злагоджено працювати на всіх рівнях влади — як державної, так і місцевого самоврядування.

Нагадаємо, це перший від початку повномасштабного вторгнення візит президента на Буковину.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО