Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Захисника з Буковини Дмитра Штефчука посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Захисника з Буковини Дмитра Штефчука посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня #чернівці #chernivtsi

Захисника з Буковини Дмитра Штефчука посмертно нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня

Військового із Чернівецької області Дмитра Штефчука посмертно відзначили орденом «За мужність» ІІІ ступеня. Нагороду вручили брату полеглого захисника із села Тисовець.

Про це повідомляє С4 із посиланням на Facebook-сторінку Великокучурівської СТГ.

Воїна відзначили за особисту мужність, виявлену в захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку.

У громаді зазначають, що життя воїна обірвалося на Харківському напрямку в серпні 2023 року під час виконання бойового завдання.

«Жодні слова й нагороди не повернуть рідним близьких людей, і наш обов’язок — берегти пам’ять про них», — йдеться в дописі.

Нагадаємо, раніше ми писали, що мешканець села Клішківці Андрій Горбатюк удостоївся нагрудного знака «Золотий хрест».

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО