Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Збиратимуть кошти для захисників: у Чернівцях проведуть благодійний концерт у рамках проєкту «Територія М» – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Збиратимуть кошти для захисників: у Чернівцях проведуть благодійний концерт у рамках проєкту «Територія М» #чернівці #chernivtsi

Збиратимуть кошти для захисників: у Чернівцях проведуть благодійний концерт у рамках проєкту «Територія М»

На малій сцені кіноконцертної зали «Чернівці» проведуть перший концерт у рамках проєкту «Територія М». Під час заходу збиратимуть кошти на дрон для українських захисників.

Про це пише С4 з посиланням на організаторів заходу.

Організатори зазначають, що солісти Чернівецької обласної філармонії ім. Д. Гнатюка виконуватимуть відомі твори класичної музики, популярні арії з опер та оперет, неаполітанські пісні з кінофільмів «Хрещений батько», «Місія» та «Запах жінки».

Так, на концерті виступатимуть:

  • Володимир Фісюк — тенор, Заслужений артист України;
  • Богдана Зайцева-Чебан — сопрано, лауреатка премії ім. Сіді Таль;
  • Ірина Козлова — фортепіано, лауреатка багатьох міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Організатори додають, що під час заходу збиратимуть кошти на дрон для підрозділу звукорежисера Євгенія Сорокіна. Ціль — ₴210 000.00.

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/9LGeGdDNwA.
Номер картки банки: 5375 4112 1320 5177.

Концерт відбудеться 16 травня о 19:00 у кіноконцертній залі «Чернівці» (вул. Університетська, 10). Квитки — донат на ЗСУ.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що у Чернівцях провели благодійний ярмарок «Писанки для котиків ЗСУ».

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО