#громадськемісце Зеленський: свідомою ціллю ворога вночі була Дністровська ГЕС #чернівці #chernivtsi

Зеленський: свідомою ціллю ворога вночі була Дністровська ГЕС

Президент України Володимир Зеленський провів засідання Ставки, під час якого обговорили російську атаку по українській енергетиці.

Про це пише С4 з посиланням на Telegram Володимира Зеленського.

За його словами, цієї ночі свідомими цілями ворога стали Канівська та Дністровська ГЕС, що розташована на території Буковини.

«Країна-терорист хоче повторення екологічної катастрофи на Херсонщині. Але тепер під загрозою не лише Україна, а й Молдова. Вода не зупиниться перед прикордонними стовпами, як не зупиниться і російська війна, якщо разом і вчасно не зупинити її в Україні», – зазначив глава держави.

Нагадаємо, раніше речник Повітряних сил Ілля Євлаш повідомив, що російські ракети летіли у сторону Сокирянської громади, проте інформації про перетинання кордону з Молдовою немає.

Також ми писали про те, що Чернівецька обласна прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом ворожої атаки по об’єктах критичної інфраструктури на Буковині і показала фото наслідків.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО