#громадськемісце Зеленський звільнив Залужного з військової служби і призначив послом у Великій Британії #чернівці #chernivtsi

Зеленський звільнив Залужного з військової служби і призначив послом у Великій Британії

Колишній Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний офіційно став послом України у Великій Британії.

Про це пише С4 з посиланням на указ президента №316.

Згідно з указом, Валерій Залужний віднині призначений Надзвичайним і Повноважним Послом України у Сполученому Королівстві Великої Британії і Північної Ірландії.

Крім того, 8 травня на сайті президента України з’явився указ, яким Валерія Залужного звільнили з військової служби за станом здоров’я.

Нагадаємо, 9 травня також відбулися кадрові зміни у Кабінеті Міністрів України. Депутати Верховної Ради підтримали відставку Міністра аграрної політики та продовольства Миколу Сольського, а також звільнили Віце-прем’єр-міністра з відновлення України – Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Олександра Кубракова.

Слідкуйте за нами у Telegram

<!–

58% українців вважають, що у боротьбі з пандемією коронавірусу “влада щось робить, але цього недостатньо.

Такі дані містять результати опитування компанії, що проводить соціально-політичні та маркетингові дослідження Socis. Згідно з результатами дослідження, у те, що влада робить недостатньо вірять 58,8% українців, 17,9% опитаних переконані, що влада нічого не робить. Приблизно стільки ж — 17,2 респондентів вважають, що “влада робить все, що може”. Водночас 48% учасників опитування не робили щеплення проти коронавірусу, 39,3% — повністю вакциновані, 11,8% зробили одне щеплення. Також 54,2 опитаних не хворіли на коронавірус, 40,4% — хворіли.

–>

ДЖЕРЕЛО