#громадськемісце Чернівці – місто НЕляканих бюрократів на два тижні перетворилися на місто НАляканих бюрократів #чернівці #chernivtsi

Чернівці – місто НЕляканих бюрократів на два тижні перетворилися на місто НАляканих бюрократів

Чернівці – місто НЕляканих бюрократів на два тижні перетворилися на місто НАляканих бюрократів. 

Це таке визначення їм дав журналіст, письменник, офіцер, воїн Юрій Чорней. Який тепер захищає Україну у бригаді морських котиків на Херсонщині. Він був у відпустці вдома два тижні. Саме за цих два тижні, НАлякані бюрократи сиділи, як миші у дучці у своїх кабінетах і боялися підняти свої товсті дупи з м’яких фотелів . Бо вони 30-40-річні здорові чоловіки сидять у тилу в броні, тобто вони броньовані. А Юра, 54-річний чоловік їхній вчитель одягнув бронь і пішов на фронт. І захищає цих броньованих від війни… НАлякані бюрократи не виходили зі своїх кабінетів поки Юра був у відпустці. Їм невдобно було в очі дивитися вчителю. Бо відчувається,що бронь вони вже мають і від України, яку не спішать захищати. 

 Юра виїхав, бюрократи вилізли з дучок, ходять по місту такі поважні, статечні, набундючені. У соцмережі виставляють фотографії про своє велике волонтерство, розповідають як нам жити, як нам воювати, щоб захищати їхні дупи.

Але тут знову неудобство бюрократа Чернівців: Чорней виїхав, а Чорний Марко приїхав. І знову неудобно стає….

 Чим це все закінчиться Час покаже…

ДЖЕРЕЛО