#громадськемісце Росія в воді і вогні! #чернівці #chernivtsi

Росія в воді і вогні!

В ніч на 20 квітня щонайменше півсотні ударних БПЛА атакували вісім областей у західній частині Росії. Вибухи пролунали в Московській, Брянській, Білгородській, Смоленській, Калузькій, Воронезькій, Рязанській, Тульській областях.
Особливо гаряче було у Смоленській області у селищі Кардимове. Там дрони атакували нафтобазу та перевалочну станцію компанії “Лукойл”. В Калузькій і Брянській областях були вражені електропідстанції та інше енергетична інфраструктура.
У мережі вже з’явилися перші кадри ударів. Вони доступні на Telegram-каналі “Україна 365” і у Х (Тwitter) за цим посиланням:
Це що стосується західної частини Росії. А на сході РФ горить Забайкалля. Стихійна пожежа в Акшинському районі охопила 5 тисяч гектарів. З боку Монголії пожежу ліквідовано силами монгольських пожежників. В Читинському і Акшинському районі пожежа триває. У гасінні задіяно 184 лісових пожежників із застосуванням 31 одиниці техніки.
Оренбургзьку, Курганську, Томську області затоплено стихійними водами тамтешніх річок. Десятки тисяч помешкань залишаються під водою, велика частина з них повністю зруйнована “великою” водою. Також Тюменська область швидко перетворюється на море через найсильнішу повінь з 1947 року. Річка Ішим вийшла з берегів та затоплює населені пункти.
Масштаби затоплення російських регіонів настільки великі, що наслідки природної катастрофи видно з космосу.
Ростислав Демчук

ДЖЕРЕЛО