Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
США надали Україні дозвіл вражати військові цілі на території Росії – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце США надали Україні дозвіл вражати військові цілі на території Росії #чернівці #chernivtsi

США надали Україні дозвіл вражати військові цілі на території Росії

Наш власний кореспондент Ростислав Демчук передає з Брюсселя:
-Ну, нарешті! США дозріли і також, як і 10 інших країн НАТО надали Україні дозвіл вражати військові цілі на території Росії
Після величезного глобального тиску держсекретар США Блінкен нарешті відкрив двері для того, щоб дозволити Україні завдавати ударів по військових об’єктах у Росії під час прес-конференції 29 травня 2024 року після його консервативної думки про те, що “Україна має приймати власні рішення”.
Минулого разу, коли Україна прийняла таке рішення і збила 4 російські військові літаки над російським повітряним простором ракетами Patriot у травні 2023 року, США та Німеччина погрожували припинити подальшу військову підтримку Києва, повідомляє BILD.
Великобританія, Франція, Канада, Польща, Чехія, Естонія, Литва, Латвія, Нідерланди, Швеція, фінляндія та Німеччина також надали зелене світло Україні для ударів по військових об’єктах усередині Росії з поставленої цими країнами зброї.
Наша думка: про зміну політики США з цього приводу буде публічно оголошено лише після того, як Україна завдасть масованих ударів із застосуванням американської зброї по російських військових об’єктах поблизу українського кордону, заявив Ентоні Блінкен.
“З кожним кроком на цьому шляху ми за потреби адаптувались та коригувались. Тож це саме те, що ми будемо робити надалі”.

ДЖЕРЕЛО