#громадськемісце Староста у ЗСУ — хто замість нього вчинятиме нотаріальні дії у селі на Буковині #чернівці #chernivtsi

Староста у ЗСУ — хто замість нього вчинятиме нотаріальні дії у селі на Буковині

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Чорнівка. Суспільне Буковина

Нотаріальні дії у селі Чорнівка, староста якого перебуває на фронті, вчинятиме секретар виконкому Чернівецької міськради Сергій Добржанський. Таке рішення прийняли на виконкомі 23 квітня. Він буде вносити спадкові документи у нотаріальний реєстр.

Про це у коментарі Суспільному сказав секретар виконкому Сергій Добржанський.

Старосту Чорнівки з посади не звільнятимуть, а Добржанський тимчасово виконуватиме частину його обов’язків. Зокрема, вноситиме спадкові документи у нотаріальний реєстр, щоб реєстратори бачили їх у базі. Це дасть можливість людині, яка отримала спадок, взяти його у власність.

“На мені там і раніше були обов’язки, зокрема, видача довідок про склад там сім’ї, видача господарських книг, витягів. Це і так є, бо це міг робити або староста, або я. Тому я це робив, але інші речі, от що сьогодні поставили, то цього у мене не прописано було в посадовій інструкції, тому відповідно це мені додали”, — каже Добржанський.

Отримати послугу з внесення спадкових документів у реєстр можна у Чорнівці. За словами Добржанського, там є працівник, який приймає документи та направляє йому.

ДЖЕРЕЛО