Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Фахівчиня Тетяна Стефаник розповіла про важливість запровадження НАССР на Буковині – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Фахівчиня Тетяна Стефаник розповіла про важливість запровадження НАССР на Буковині #чернівці #chernivtsi

Головним завданням системи HACCP є аналіз небезпек і проведення поетапного контролю за всіма етапами приготування страв 

Гостею програми “Після новин” в етері телеканалу “Чернівецький промінь” була начальниця відділу безпечності харчових продуктів та кормів ГУ Держпродспоживслужби в Чернівецькій області Тетяна Стефаник.
 
У програмі йшлося про важливість впровадження системи HACCP на Буковині, адже система гарантує безпечність продукції на повному шляху харчового ланцюжка та надає змогу виявити усі критичні точки, які можуть вплинути на безпечність кінцевого продукту.

“НАССР це система управління безпечності харчових продуктів та визначення її у критичних точках. Ця система допомагає на процесі виробництва, на кожному підприємстві, на всіх етапах виробництва харчового продукту створити відповідні умови, які будуть гарантувати вихід безпечного продукту”, – розповідає фахівчиня Тетяна Стефаник.

Подробиці — в програмі “Після новин” телеканалу «Чернівецький промінь».

[embedded content]

ДЖЕРЕЛО