#громадськемісце Чернівецький політехнічний фаховий коледж запрошує на навчання у 2024-2025 н.р.* #чернівці #chernivtsi

Чернівецький політехнічний фаховий коледж запрошує на навчання у 2024 2025 н.р

* На правах реклами

Чернівецький політехнічний фаховий коледж запрошує на навчання у 2024-2025 н.р.*



Чернівецький політехнічний фаховий коледж – один із провідних навчальних закладів фахової передвищої освіти Буковини, який здійснює підготовку фахівців з чотирьох освітньо-професійних програм: Архітектура та містобудування, Будівництво та цивільна інженерія, Інженерія програмного забезпечення, Електронні комунікації та радіотехніка.




Архітектура та містобудування – мистецька освітньо-професійна програма, за якою здійснюється підготовка творчого, талановитого фахівця, що створює навколишній світ: проєктує будівлі, формує міський простір та земельну територію, продукує власні ідеї, реалізовує їх в індивідуальних архітектурних проєктах; виконує креслення вручну та за допомогою комп’ютерних програм; розробляє дизайн виробів та інтер’єрів; створює макети; розробляє проєктну документацію; розраховує трудомісткість та вартість розробленого проєкту.




Будівництво та цивільна інженерія – освітньо-професійна програма, що була першою в коледжі, фахівці з якої і сьогодні є одними із найбільш затребуваних на ринку праці.
Техніки-будівельники отримують в коледжі знання та уміння з розроблення технології та організації будівельно-монтажних робіт, розрахунку кошторисів на будівельні роботи, підготовки проєктної документації; набувають навиків з менеджменту та управління будівельним виробництвом.




Інженерія програмного забезпечення – провідна освітньо-професійна програма сьогодення. Створення програмного забезпечення – складне завдання, яке потребує від фахівців високої кваліфікації, глибоких знань комп’ютерної техніки. Протягом навчання в коледжі студенти-програмісти ознайомлюються із сучасними операційними системами, зі структурою локальних та глобальних комп’ютерних мереж, з прикладним програмним забезпеченням для створення баз даних; вчаться моделювати економічні та виробничі процеси, проєктувати автоматизовані комп’ютерні системи.




Електронні комунікації та радіотехніка – пріоритетна освітньо-професійна програма технічного забезпечення сучасного інформаційного проросту. Молодший спеціаліст-радіотехнік готовий до роботи на підприємствах та організаціях, де ведеться конструювання, виробництво, експлуатація, обслуговування і ремонт електронної та радіоелектронної апаратури.


В організації освітнього процесу адміністрація навчального закладу уміло поєднує раціоналізм та креативність, відданість традиціям та новаторські ідеї.




Матеріально-технічна база Чернівецького політехнічного фахового коледжу складається з навчального корпусу та гуртожитку. До послуг студентів спортивний та тренажерні зали, стадіон, баскетбольний майданчик, бібліотека та читальний зал, їдальня та медичний кабінет.




Переважна більшість студентів вступає до коледжу на основі базової загальної середньої освіти та паралельно із фаховою проходить також загальноосвітню підготовку.
Підготовку майбутніх фахівців здійснюють висококваліфіковані педагоги, майстри своєї справи, які забезпечують здобуття студентами якісної освіти, сприяють розвитку кожного відповідно до особистої траєкторії, мотивують обдаровану та творчу молодь до розкриття внутрішнього потенціалу.




Наші студенти беруть активну участь та перемагають у творчих та інтелектуальних проєктах, конкурсах, змаганнях, фахових гуртках та спортивних секціях; цікаво та насичено проводять своє дозвілля.


Чернівецький політехнічний фаховий коледж – навчальний заклад з багатою історією, насиченим сьогоденням та перспективним майбутнім.




Двері коледжу відчинені для кожного, хто цінує технічний прогрес та прагне до постійного різностороннього розвитку, хто знає, що майбутнє нашої країни в руках творчих наполегливих, розумних та цілеспрямованих молодих людей.




З нами Ви станете відкритими для нових починань, втілення креативних ідей та руху вперед!!!



За детальною інформацією звертайтеся до приймальної комісії:

58029, м.Чернівці, вул. Каспрука, 2

Тел. для довідок: (0372) 53-13-72, 56-70-47, 050 95-20-753

Електронна пошта: [email protected]
Сайт коледжу: www.polytech.cv.ua

Facebook: @chpk.cv

Ліцензія МОНУ №458266 від 16.06.2014 р.

Сьогодні, 19:00

Коментарів 0 Переглядів 25

ДЖЕРЕЛО