Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /home/u442528224/domains/hromadske.space/public_html/wp-content/mu-plugins/PluginOrganizerMU.class.php on line 27
Фотовиставка «Незламність в об’єктиві» – Громадське Місце Чернівці

#громадськемісце Фотовиставка «Незламність в об’єктиві» #чернівці #chernivtsi

Фотовиставка «Незламність в об’єктиві»


Краєзнавчий музей
6 квітня, 15.00

6 квітня о 15 год. у Чернівецькому обласному краєзнавчому музеї відбудеться відкриття фотовиставки Незламність в об’єктиві.

Виставку підготували наукові співробітники Донецького обласного краєзнавчого музею, які займаються збиранням та збереженням матеріалів про російсько-українську війну. Фотовиставка Незламність в об’єктиві має на меті продемонструвати стійкість і мужність захисників України, єдність і силу суспільства у спротиві російській агресії, зафіксувати не лише злочини російських окупантів на українській землі, але й передусім ствердити, що ніхто не здатен забрати у нас жагу до життя та віру у Перемогу.

Фотороботи висвітлюють різні аспекти прояву нескореності українців – військових, рятувальників, поліцейських, медиків, волонтерів, які щодня з честю виконують свою справу.

Географія світлин охоплює Донецьку область, що є однією з тих зон України, яка перебуває у самому епіцентрі війни. Виставку вже змогли побачити мешканці Добропілля, Дніпра, Києва, Яремче та Коломиї.

У Чернівцях фотовиставку презентуватиме учений секретар Донецького обласного краєзнавчого музею, кураторка виставки Оксана Муравська.

ДЖЕРЕЛО